Изберете страница

Мебели по поръчка

Не намирате на пазара обзавеждането за дома, което си представяте? На точното място сте – открийте всичко необходимо с мебели по поръчка ЗОРИ:

forward_to_inbox
Изпратете запитване
Изпратете Вашето запитване до нас с подробности за мебелите, които желаете

1
мебели по поръчка
person_4
Получете оферта
Нашите специалисти ще изготвят за Вас персонална оферта

2
Moving arrow

living
Изработка
Ако получим Вашето одобрение, ще започнем изработката им с зададените критерии

3
Moving arrow
local_shipping
Доставка и монтаж
Финалната стъпка е да доставим Вашите мебели на адрес и да ги монтираме прецизно

4

Онлайн запитване


Висококачествените мебели по поръчка имат не малко преимущества пред готовите варианти в шоурумите. На първо място, разбира се, изработката на персонализирани модели Ви дава свободата да получите точно това, което искате. Вие може да избирате материалите, от които да бъдат изработени, цветовете, в които да са решени, размерите и всички други елементи на артикула.

Мебели по поръчка – дълготрайна инвестиция в качеството

И макар да съществува разбиране, че цената на добрите мебели по поръчка е по-висока, отколкото тази на предлаганите по магазините, това съвсем не е така. И причината е, че обикновено готовите мебели невинаги са изработени с материали, които Ви обещават дълготрайност и качество. При мебелите по поръчка вие контролирате всеки аспект и ги определяте изцяло според своите желания. А едно от особено неприятните неща, които ще си спестите, е съобразяването с размери, както и компромисите, които бихте направили с конвенционалните мебели.

Бързина в изработката и доставката и прецизен монтаж

Един от често срещаните проблеми е, че магазините не поддържат на склад артикулите, които сте харесали. Това налага да чакате за доставка. Ние от мебели ЗОРИ спазваме стриктно уговорените срокове за производство, доставка и монтаж. От проекта до изработката – този процес по създаване на мебели отнема време, но ние ще го организираме така, че да отговаря максимално на Вашите планове. Нещо повече – изпипваме до съвършенство детайлите на Вашите нови мебели.

Вашата визия – Вашият дом

Най-хубавото на мебелите по поръчка е, че Ви дават простор за експериментиране. Случва се да харесате определен артикул в списание, в интернет или шоурум, но някакъв елемент не е по вкуса Ви? Мебелите по поръчка са оптималното решение, на което да заложите. Така реализирате всичките си очаквания и няма да бъдете разочаровани от резултата. Създавате уникален и елегантен интериор, съобразен с възможностите, желанията си и пространството.