Изберете страница

Мебели по поръчка

Не намирате на пазара обзавеждането за дома, което си представяте? На точното място сте – открийте всичко необходимо с мебели по поръчка ЗОРИ:

forward_to_inbox
Изпратете запитване
Изпратете Вашето запитване до нас с подробности за мебелите, които желаете

1
мебели по поръчка
person_4
Получете оферта
Нашите специалисти ще изготвят за Вас персонална оферта

2
Moving arrow мебели по проект

living
Изработка
Ако получим Вашето одобрение, ще започнем изработката им с зададените критерии

3
Moving arrow
local_shipping
Доставка и монтаж
Финалната стъпка е да доставим Вашите мебели на адрес и да ги монтираме прецизно

4

Онлайн запитване за мебели по поръчка


Висококачествените мебели по поръчка имат не малко преимущества пред готовите варианти в шоурумите. На първо място, разбира се, изработката на персонализирани модели Ви дава свободата да получите точно това, което искате. Вие може да избирате материалите, от които да бъдат изработени, цветовете, в които да са решени, размерите и всички други елементи на артикула.

Мебели по поръчка – дълготрайна инвестиция в качеството

И макар да съществува разбиране, че цената на добрите мебели по проект е по-висока, отколкото тази на предлаганите по магазините, това съвсем не е така. И причината е, че обикновено готовите мебели невинаги са изработени с материали, които Ви обещават дълготрайност и качество. Когато правите поръчка на мебели, Вие контролирате всеки аспект и ги определяте изцяло според своите желания. А едно от особено неприятните неща, които ще си спестите, е съобразяването с размери, както и компромисите, които бихте направили с конвенционалните мебели.

Бързина в изработката и доставката и прецизен монтаж

Един от често срещаните проблеми е, че магазините, в които се продават мебели онлайн и не само, не поддържат на склад артикулите, които сте харесали. Това налага да чакате за доставка. Ние от мебели ЗОРИ спазваме стриктно уговорените срокове за производство, доставка и монтаж. От проекта до изработката – този процес по създаване на мебели отнема време, но ние ще го организираме така, че да отговаря максимално на Вашите планове. Нещо повече – изпипваме до съвършенство детайлите на Вашите нови мебели.

Вашата визия – Вашият дом

Най-хубавото на мебелите по поръчка е, че Ви дават простор за експериментиране. Случва се да харесате определен артикул в списание, в интернет или шоурум, но някакъв елемент не е по вкуса Ви? Мебелите по поръчка са оптималното решение, на което да заложите. Така реализирате всичките си очаквания и няма да бъдете разочаровани от резултата. Създавате уникален и елегантен интериор, съобразен с възможностите, желанията си и пространството.