Изберете страница

4 предимства на изработването на мебели по проект

Съвременното обзавеждане днес все по-често бива повлияно от възможността за изработка на уникални мебели по поръчка. И това не е случайно. Хората подхождат с креативност към своя дом и искат освен функционален, той да бъде и неповторим. Има редица предимства, заради които да изберете мебели по поръчка, създадени специално за Вас и Вашето жилище, и именно върху тях ще фокусираме вниманието си днес.

1. Индивидуален дизайн според Вашите изисквания

Започваме от най-логичното предимство – при изработването на обзавеждане по поръчка, то ще бъде направено изцяло според Вашите изисквания. Това го прави уникално и Ви позволява сами да създадете интериора вкъщи. Можете да изберете както дизайна, така и материалите, цветовете, размерите и покрития на всички мебели, а и тяхното пространствено разпределение.

2. Мебели по проект с отлично качество

Това предимство може да се разгледа в два аспекта. Първо, всички мебели по проект се изработват от висококачествени материали с отлична издръжливост. Това ги превръща в чудесна инвестиция, която със сигурност ще възвърне стойността си във времето. И второ – този тип обзавеждане обикновено се проектира от опитни дизайнери, проектанти, занаятчии и дърводелци, ако става дума за дървени мебели. Крайният резултат са здрави и красиви мебели, изпипани до последния детайл!

мебели по проект

3. Изработване по персонализирани размери

Различните мебели по проект се правят според пространството в жилището с цел максималното му усвояване. По този начин обзавеждането е функционално, а обстановката – хармонична. Когато се прави обзавеждане по поръчка, се работи с точни размери. Освен тях можете да посочите и бро отделения, формите и функциите на съответната мебел. Разбира се, проектантите могат да Ви посъветват и насочат как мебелите ще се адаптират най-добре към стая, за да се усвои наличното пространство, без да става излишно претрупване.

4. Дълготрайност във времето

Както споменахме, мебелите по проект са инвестиция, която ще Ви носи удовлетворение много дълго време. Освен че за направата им се използват висококачествени материали, подходът към изработката е индивидуален и прецизен, което гарантира тяхната устойчивост, естетика и дълъг живот.

Ако търсите фирма за обзавеждане по поръчка, се обърнете към Мебели Зори. Ние ще реализираме Вашите очаквания за красив и уютен дом – точно такъв, какъвто си го представяте!